Κανονισμός Λειτουργίας

Η είσοδος και η έξοδος στο κάμπινγκ γίνεται από την κεντρική είσοδο και ο έλεγχος από την ρεσεψιόν η οποία ανοίγει στις 09.00 το πρωί και κλείνει στις 23.00μ.μ.   

Οι κατασκηνωτές οφείλουν να παραδώσουν την ταυτότητα τους ή το διαβατήριο τους σε περίπτωση που θα διανυκτερεύσουν.

Απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων μετά της 23,00μ.μ.

Οι λογαριασμοί εξοφλούνται 2 ώρες πριν την αναχώρηση τους.

Οι αναχωρήσεις πραγματοποιούνται έως της 17,00 μ.μ χωρίς πρόσθετη επιπλέον χρέωση.

Η θέσεις σταθμεύσεις για την παραμονή των κατασκηνωτών πελατών ορίζονται από την διεύθυνση του κάμπινγκ.

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για τον φωτισμό την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το ψυγείο. Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος για AC, φούρνους, καφετιέρες, εκτός εάν ειδική συμφωνία.

Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς στους χώρους του κάμπινγκ και στην παραλία για μπάρμπεκιου στην ατομική σας ψησταριά, αντιθέτως επιτρέπετε στους κατασκηνωτές να χρησιμοποιούν όμως τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους κουζίνας του κάμπινγκ για την Παρασκευή φαγητού.

Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι από της μ.μ 15,00 έως 17,30 μ.μ και το βράδυ από της 11,30 μ.μ έως της 08,00 π.μ.

Οι κατασκηνωτές είναι υποχρεωμένοι για την καθαριότητα του οριοθετημένου χώρου τους.

Ουδεμία εύθηνη φέρει η Διεύθυνση του κάμπινγκ σε περίπτωση κλοπής η φθοράς των πραγμάτων τους, η από πυρκαγιάς - θεομηνίας, πλημύρας, ανεμοστρόβιλου, η τρομοκρατικής ενέργειας.

Τα παιδιά έως 12 ετών ηλικίας όταν κάνουν χρήση των διαφόρων παροχών θα πρέπει να είναι υπό την εποπτεία των κηδεμόνων τους.

Η εκκένωση των χημικών τουαλετών επιτρέπεται μόνο στους ειδικά για αυτή την χρήση διαμορφωμένους χώρους.

Η ταχύτητα των οχημάτων των μοτοσυκλετών, μοτοποδηλάτων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 5 χιλιόμετρα την ώρα εντός του κάμπινγκ.

Επιτρέπεται να πλένουμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο το Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, το τροχόσπιτο, την Τροχοσκηνή, το Ι.Χ. αυτοκίνητο, και την μοτοσυκλέτα.

Η διεύθυνση διατηρεί πάντα το δικαίωμα να ζητήσει από τον κατασκηνωτή την αλλαγή θέσεις του κατασκηνωτικού μέσου διαμονής του για την σωστή εκμετάλλευση του χώρου της.

Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε επέμβαση η προσθήκη που αλλοιώνει την εικόνα του κάμπινγκ.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια, οι ιδιοκτήτες τους όμως πρέπει να φέρουν μαζί τους και να παραδώσουν τα βιβλιάρια υγείας του κατοικίδιου τους, στα οποία θα αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει όλα τα εμβόλια στο κατοικίδιο τους.

Τα κατοικίδια πρέπει πάντα να είναι δεμένα γιατί κάποιοι άλλοι μπορεί να τα φοβούνται και ειδικά τα μικρά παιδιά, επίσης οι ιδιοκτήτες τους πρέπει και είναι υποχρεωμένοι να συλλέγουν τα περιπτώματα του κατοικιδίου τους.

Απαγορεύεται η χρήση των κοινόχρηστων τουαλετών και των ντους για τα κατοικίδια υπάρχει ειδικός χώρος που θα πρέπει να εξυπηρετούνται.

Η διεύθυνση έχει το δικαίωμα να απομακρύνει κατασκηνωτές και επισκέπτες που τελούν σε κατάσταση μέθης ή κάνουν φασαρία και δημιουργούν πρόβλημα κατά την διαμονής τους στους κατασκηνωτές και στους χώρους του κάμπινγκ.

Πιστεύουμε ότι, με τον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση ο ένας για τον άλλο, σε συνάρτηση με την ηρεμία που προσφέρουν οι μαγευτικοί χώροι μας, το φυσικό περιβάλλον, η θάλασσα και ο ποταμός Πάμισος με τα ψάρια να πηδούν έξω από το νερό, και με τους λάτρεις του ψαρέματος σε πλήρη δράση, θα μας δώσει την δυνατότητα να περάσουμε αξέχαστες διακοπές.

Η είσοδος και η παραμονή στους χώρους του κάμπινγκ σημαίνει την πλήρη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων του παρόντος κανονισμού λειτουργίας.