Ενοικιάσεις Επιπλωμένων Διαμερισμάτων

Τώρα το camping διαθέτει ενοικιαζόμενες επιπλωμένες κατοικίες στην Μαρίνα της Καλαμάτας.

Στις κατοικίες παρέχονται κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, και πετσέτες για το μπάνιο.

Όλα τα σπίτια και τα στούντιο είναι εξοπλισμένα με κουζίνα και εξοπλισμό, όπως μαγειρικά σκεύη για την παρασκευή φαγητού, σερβίτσια για φαγητό, τραπέζι και κουζίνες.

Όλες οι κατοικίες μας διαθέτουν κλιματισμό.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικές φωτογραφίες και πώς είναι διαμορφωμένο το κάθε σπίτι.

Το  wifi  είναι διαθέσιμο σε όλες τις κατοικίες δωρεάν.

 

Marina House 1

Το Marina House 1 βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Σαλαμίνος  34 στην Μαρίνα της Καλαμάτας και διαθέτει ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια και πετσέτες. 

Επίσης μέσα στο δωμάτιο υπάρχει μία ντουλάπα με κρεμάστρες για τα ρούχα σας.

Το σαλόνι αποτελείται απο έναν διθέσιο καναπέ, μια πολυθρόνα και το τραπέζι του. Επίσης υπάρχει και ένας καναπές που γίνεται κρεβάτι.

Στην κουζίνα που είναι η προέκταση του σαλονιού, υπάρχει ένα ψυγείο με καταψύκτη, ηλεκτρική κουζίνα με διάφορα μαγειρικά σκευή, σερβίτσια, ποτήρια,φλιτζάνια, μια τοστιέρα, μια φρυγανιέρα,ένα ηλεκτρικό μάτι για την παρασκευή καφέ και τσάι και το τραπέζι φαγητού με τις καρέκλες του.  

Στο μπάνιο υπάρχει η λεκάνη, το ντούς, ο νιπτήρας, το σαπούνι, οι πετσέτες του μπάνιου,το χαρτί υγείας και το πλυντήριο ρούχων.

Επίσης διαθέτει μια μεγάλη βεράντα 15 τ.μ περίπου, τραπεζάκι και καρέκλες με θέα την θάλασσα, κοιτάζοντας τα ελλιμενιζόμενα σκάφη αναψυχής.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δείχνουν πώς είναι διαμορφωμένο το σπίτι.

 

 

Marina House 2

Το Marina House 2 βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Σαλαμίνος 34 στην Μαρίνα της Καλαμάτας και διαθέτει ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, πετσέτες και μια ντουλάπα με κρεμάστρες για τα ρούχα σας.

Στο σαλόνι υπάρχει μια πολυθρόνα και ένα τραπέζι με δύο καρέκλες.

Στην κουζίνα υπάρχει ενα ψυγείο με καταψύκτη, ένα ηλεκτρικό μάτι, με διάφορα μαγειρικά σκεύη, σερβίτσια, τοστιέρα, φρυγανιέρα και ηλεκτρικό μάτι για την παρασκευή καφέ και τσαγιού και το τραπέζι φαγητού με τις καρέκλες του.

Στο μπάνιο υπάρχει η λεκάνη, το ντούζ, ο νιπτήρας, το σαπούνι, χαρτί υγείας και οι πετσέτες του μπάνιου.

Επίσης διαθέτει μια μεγάλη βεράντα 15 τ.μ περίπου, τραπεζάκι και καρέκλες με θέα την θάλασσα και την Μαρίνα, κοιτάζοντας τα ελλιμενιζόμενα σκάφη αναψυχής.

Ακολουθούν φωτογραφίες που δείχνουν πως είναι διαμορφωμένοι οι χώροι του σπιτιού.

 

 

 

 

Marina House 3

 Το Marina House 3 βρίσκετε στον πρώτο όροφο της  πολυκατοικίας, στην οδό Σαλαμίνος 34 στην Μαρίνα της Καλαμάτας και διαθέτει ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, τα ανάλογα σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες, και μία ντουλάπα με κρεμάστρες για τα ρούχα σας.

Η  κουζίνα του διαθέτει  ένα ψυγείο με καταψύκτη, ένα ηλεκτρικό μάτι με διάφορα μαγειρικά σκεύη, σερβίτσια, πιάτα και ποτήρια, μία τοστιέρα, μία φρυγανιέρα, ένα ηλεκτρικό μάτι αλλά για την παρασκευή του καφέ και του τσαγιού, τραπέζι και καρέκλες.

Στο μπάνιο υπάρχει η λεκάνη, το ντούζ, ο νιπτήρας, το σαπούνι, το χαρτί υγείας και οι πετσέτες του μπάνιου.

Επίσης έχει μια μεγάλη βεράντα 15 τ.μ περίπου, τραπέζι και καρέκλες  με θέα την θάλασσα και την Μαρίνα, κοιτάζοντας τα ελλιμενιζόμενα σκάφη αναψυχής.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δείχνουν πως ειναι διαμορφωμένο το σπίτι.

 

 

Marina House 4

Το  Marina House 4 βρίσκετε στον πρώτο όροφο της  πολυκατοικίας, στην οδό Σαλαμίνος 34 στην Μαρίνα της Καλαμάτας και διαθέτει ένα μεγάλο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, τα ανάλογα σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες, και μια ντουλάπα με κρεμάστρες για τα ρούχα σας.

Η  κουζίνα του διαθέτει  ένα ψυγείο με καταψύκτη, ένα ηλεκτρικό μάτι για μαγείρεμα φαγητού με διάφορα  μαγειρικά σκεύη, κατσαρόλα, σερβίτσια, πιάτα και ποτήρια, μία τοστιέρα, μία φρυγανιέρα,ένα ηλεκτρικό μάτι για την παρασκευή του καφέ και του τσαγιού και το τραπέζι φαγητού με τις καρέκλες του.

Στο μπάνιο υπάρχει η λεκάνι, το ντούζ. ο νιπτήρας, το σαπούνι,το χαρτί υγείας και οι πετσέτες του μπάνιου.

Επίσης έχει μια μικρή βεράντα με τραπέζι και καρέκλες.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δείχνουν πως είναι διαμορφωμένο το σπίτι.

 


 

Marina House 5

Η κατοικία Το Marina House 5 βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας,στην οδό Σαλαμίνος 34 στην Μαρίνα της Καλαμάτας και διαθέτει ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, τα ανάλογα σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες, μια ντουλάπα με κρεμάστρες για το κρέμασμα των ρούχων και των πετσετών σας.  

Η κουζίνα διαθέτει ένα ψυγείο με καταψύκτη, ένα ηλεκτρικό μάτι για το μαγείρεμα του φαγητού, διάφορα μαγειρικά σκεύη, σερβίτσια, ποτήρια και φλιτζάνια, μια τοστιέρα, μια φρυγανιέρα, ένα ηλεκτρικό μάτι για την παρασκευή καφέ και τσαγιού και το τραπέζι με της καρέκλες του.

Στο μπάνιο υπάρχει η λεκάνη, το ντούζ, ο νιπτήρας, το σαπούνι, το χαρτί υγείας και οι πετσέτες του μπάνιου.

Επίσης διαθέτει μια μικρή βεράντα με τραπέζι και καρέκλες.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δείχνουν πως είναι διαμορφωμένο το σπίτι.

Marina House 6

 

Marina House 7 

 

Marina House 8

 

Marina House 9

 

Marina House 10

 

Marina House 11

 

Marina House 12

 

Marina House 13

 

Marina House 14